Naantali 24h – Yhteiskunnan uudistamisen festivaali

tiistai 12.6. klo 11 – keskiviikko 13.6. klo 11

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut ja haluaisit mukaan, ole yhteydessä info@naantali24h.fi tai Tiina Haimi puh. 040 739 4219.

Yhteisen lähtölaukauksen jälkeen festivaalin osallistujat jakautuvat työpajoihin eri puolille vanhaa Naantalia. Keskusteluja käydään mm. yksityiskodeissa, ateljeessa ja museossa.

Työpajoissa suomalaisen yhteiskunnan suuria kysymyksiä ja haasteita taklataan yllättävillä kokoonpanoilla. Käsiteltäviä kysymyksiä ovat muun muassa luottamuksen yhteiskunnan rakennuspalikat; osaamisen, työllisyyden ja elinkeinoelämän tulevaisuuden visio; Suomen rooli Euroopassa ja maailmassa; Suomen asema kestävässä kehityksessä ja ilmastonmuutoksen hillitsemisessä; suomalainen arki, tulevaisuuden elämänlaatu ja sen oikeat mittarit. 

Työpajojen jälkeisenä aamuna keskustelun anti viedään suoraan poliittisten päättäjien kommentoitavaksi. Päättäjäpaneeliin ovat lupautuneet Katri Kulmuni, Sanni Grahn-Laasonen, Simon Elo, Ville Skinnari, Touko Aalto, Li Andersson, Laura Huhtasaari, Anna-Maja Henriksson ja Sari Essayah. Paneeli myös streamataan livenä.